Голяма част от хората са притеснени за икономиката. В безпрецедентни

...
Голяма част от хората са притеснени за икономиката. В безпрецедентни
Коментари Харесай

Даниел Смилов: Служебното правителство трябва да върне „Газпром“ обратно в България

Голяма част от хората са обезпокоени за стопанската система. В невиждани рецесии сме. Голяма част от това, което хората виждат като стопански проблеми не е резултат от активността на държавното управление. Това е външно привнесена инфлация, енергийни политики от страна на Русия, която употребява газа като оръжие във войната по отношение на Украйна ". Това разяснява в " Тази заран " политологът Даниел Смилов.

Всички, които приказват, че би трябвало да се закачим на „ Газпром ", с цел да си осигурим непоклатимост на енергетиката, би трябвало да се замислят. Това е комичен мотив, съобщи той.

Задачата на служебното държавно управление оттук насетне е да откри нов дълготраен и дълготраен ангажимент от страна на други източници на природен газ, на мнение е Смилов.

Задачата на служебното държавно управление ще е да върне спокойствието в жителите. Единственият метод е да върне „ Газпром " назад в България. Аз също съм „ за " различни доставки, само че геополитиката и инфраструктурата в енергетиката не ни дават опция да имаме кой знае какъв брой други възможности от „ Газпром ". Това е общоприет проблем на българските държавно управление през последните години, сподели от своя страна политологът Слави Василев. По думите му българското държавно управление се е отказало от „ Газпром ", а не „ Газпром " от българския пазар.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР