Голяма част от хората ограничиха почивките и летните си отпуски

...
Голяма част от хората ограничиха почивките и летните си отпуски
Коментари Харесай

10 нови хотела, които ще отварят врати в Европа през 2022 г.

Голяма част от хората ограничиха почивките и летните си отпуски с настъпването на пандемията. 2022 година идва с прогнози за края на пандемията. Докато това стане ето няколко оферти за нови места за отмора в Европа, събрани от Forbes.

Хотел Palasa Beach, Албания

Хотелът ще отвори порти на Албанската Ривиера през 2022 година Все още не ясна точната дата, само че се знае, че ще бъде ситуиран на брега на морето и ще предлага 142 стаи и жилища и пет частни вили.

Хотел Sommero, Норвегия

Sommerro ще предлага на гостите си 231 стаи и се чака да отвори порти в норвежката столица Осло през септември 2022 година Дизайнът ще бъде в духа на 30-те години на предишния век, само че ще разполага с басейн и сауна на покрива. Новият хотел е попълнение в влиятелната сбирка на Preferred Hotels & Resorts.

Lesante Cape, Гърция

Той ще е ситуиран на йонийския остров Закинтос и ще отвори порти за своите посетители през май 2022 година Ще се намира на брега на морето в село Акротири покрай град Закинтос. Петзвездният хотел ще разполага с 55 жилището, 10 вили, уелнес център.

Gleneagles Townhouse, Шотландия

Един от най-очакваните хотели на 2022 година, несъмнено ще е Gleneagles Townhouse. Планира се хотелът да преобрази шотландския град Единбург. Ще предлага 33 стаи, работещ целодневно ресторант, клуб единствено за членове и бар на покрива.

ON Residence, Солун

Новият хотел ON Residence в Солун ще бъде осъществен от една от най-старите хотелски вериги в Гърция, която работи от 1925 година Той ще е бутиков, ще предлага 60 стаи, първокласен ресторант.

The OWO, Англия

Старото военно министерство на Лондон тази година се трансформира в дълго чакан нов хотел. В края на 2022 година историческата постройка ще бъде отворена като хотел The OWO със 120 стаи и жилището, 85 неповторими резиденции и 11 ресторанта и бара.

Хотел La Palma, Италия

През април 2022 година Hotel La Palma отваря порти на остров Капри. Ще разполага с 50 стаи, а ресторантът ще работи с известния готвач Дженаро Еспозито.

La Zambra, Испания

Открит за първи път през 1984 година, именитият хотел Byblos на Коста дел Сол ще се бъде освежен и ще отвори порти под името La Zambra. Ще предлага на гостите си 197 стаи, 3 басейна; и уелнес център Наблизо има две голф стадиони.

Lanserhof Sylt, Германия

Lanserhof Sylt ще отвори порти тази пролет в Силт, покрай границата с Дания. Инвестирани са над 120 милиона евро за градежът му. Той ще предлага 55 стаи ще бъде планиран от световноизвестния проектант Кристоф Ингенховен с устойчиви материали, в това число плява.

COMO Le Montrachet, Франция

Хотелът отваря порти в региона на Кот д`Ор в Бургундия през 2021 година Ще има 31 стаи, ситуирани в четири исторически здания от осемнадесети век.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР