Голям успех за варненската водна топка.КПС “Варна отново донесе слава

...
Голям успех за варненската водна топка.КПС “Варна отново донесе слава
Коментари Харесай

КПС Варна спечели Купата на България

Голям триумф за варненската водна топка.

КПС “Варна ” още веднъж донесе популярност за морската столица, откакто се завърна като притежател на купа “България ” от оспорван шампионат в Благоевград, който се организира от 22-ри до 24-ти март, научи 

Отборът зарадва своите почитатели с победа в първи мач над “Ботев 2000 ” с 12:5 и победа над КВТ “Черно море ” на полуфинал с 14:6.

“Мачът с Ботев 2000 потегли мъчно, само че по-късно всичко си пристигна на мястото. Мачът с “Черно море ” от самото начало имаше разлика в наша изгода. Мачът с ЦСКА имаше много обрати, доста “напечен ” беше и се стигна до дузпи, след които завършихме с 6:6.

Съдиите не бяха българи, а сърби, считани за международна мощ. Свириха много друго от това, което сме привикнали,доста по-свободна и тежки единоборства което докара до още по мъжка игра и в двете направления. Всички момчета играха борбено и безрезервно.

Малките ни очаквания Виктор Михайлов, Кристиян Георгиев, Андрей Коновалов и Захари Николов, направиха страхотни включвания във всички мачове ”, показа с горделивост за медията ни основният треньор на КПС “Варна ” Найден Найденов.

Ето и състава на носителите на купата:

Станислав Райков – капитан и най-хубав вратар

Искрен Николов

Александър Аенски

Александър Панайотов

Христо Антонов

Момчил Вълков

Никола Калчев

Виктор Михайлов

Захари Николов

Денис Станков – неповторим състезател

Андрей Коновалов

Кристиян Георгиев

Валентин Антоно

Старши треньор Найден Найденов
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР