Голям успех за наши математици в областта на изкуствения интелект.

...
Голям успех за наши математици в областта на изкуствения интелект.
Коментари Харесай

Бургас говори за успеха на Теодора: Наши математици с постижения в областта на изкуствения интелект

Голям триумф за наши математици в региона на изкуствения разсъдък. За първи път от 32 година насам българи разгласяват публикация по тематиката във водещо списание. Сред създателите е и дванайсетокласничка от бургаската математическа гимназия.

За броени часове целият Бургас стартира за приказва за триумфа на Теодора.

„ Този триумф стартира доста от дълго време, като аз персонално за себе си мога да приказвам за учителката ми по математика в първи клас, която ме въодушеви да се занимавам с математика - госпожа Динева. Продължава с учителите ми в математическата гимназия тук - госпожа Пашова и госпожа Каналева, които поддържаха този мой интерес “, споделя тя.

Отборът е отличен с Голямата премия

Теодора се интересува от изкуствения разсъдък и по-специално от логаритмите, които пазят от злоупотреби с персоналните данни на потребителите. Пише подобен дружно с Анна Михалкова, Никита Цой и доктор Никола Константинов.

Шест медала – три златни, два сребърни и един бронзов, завоюваха шест български деца на надпреварата в Куала Лумпур

„ Изключително хубаво е, че съумяваме с стратегиите ни да притеглим българи и чужденци на извънредно високо равнище, учещи в влиятелни университети да вършат просвета в „ Инсайт “, споделя доктор Никола Константинов, началник на плана и учител в института.

Анна Михалкова е студентка в Цюрих. Теодора приключва учебно заведение тази година и ще взема решение какво да следва и къде.

Те премериха познания с 320 възпитаници от 80 страни в 34-ото издание на надпреварата в Обединените арабски емирства

„ Може би ще е приложна математика или компютърни науки. След като завърша, желая да се завърна тук в България “, споделя тя.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР