Голям сочен бюст, щръкнали зърна и визия на сексбомба. Фолкпевицата

...
Голям сочен бюст, щръкнали зърна и визия на сексбомба. Фолкпевицата
Коментари Харесай

И Райна сложи силикон?

Голям апетитен бюст, щръкнали зърна и визия на сексбомба . Фолкпевицата Райна изненада с новата си визия, като сама пусна фотография на извивките на тялото си. В продължение на дълги години санданчанката гордо се окичваше с купата "последната фолкпевица с натурален бюст ". Но май се е предала пред хирургическите интервенции, разясняват почитатели. Наблюдателни фенове регистрираха, че от дребните гърди със скромни размери на певицата няма и помен.

на Юли 27, 2020 в 11:35 PDT

Прилепналото спортно екипче на Райна ясно обрисува набъбването в гръдната й област. Традиционно Райна се нервира на информации, свързани с персоналния й живот, без значение дали става въпрос за мъже или промени по тялото й. И този път изпълнителката остана вярна на себе си да не разкрива изрично каква е истината. На обвиняванията, че се слива със силиконовата масовка, певицата отвръща, че всеки може да си мисли каквото си пожелае, само че по този начин и не отхвърля изрично, че се е "ремонтирала ".
"Може да ми сложите силикон, където поискате ", декларира ядно пилето на попфолка.

Преди време на въпроса дали дамите към този момент не отблъскват мъжете с прекомерното потребление на силикон Райна разгласи, че: "Не силиконът е основната причина за това, а вулгарността при огромна част у дамите. Липсата на онази женственост и деликатност. Факт е, че се прекали с този силикон, само че... всеки самичък взема решение за себе си какво му харесва ".

източник:България днес
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР