Голям скандал, свързан с Евровизия, разтресе Гърция. Отпадналата на първия

...
Голям скандал, свързан с Евровизия, разтресе Гърция. Отпадналата на първия
Коментари Харесай

Скандал в Атина: Гъркинята на Евровизия пожела победа на България, не на Кипър

Голям скандал, обвързван с " Евровизия ", разтресе Гърция. Отпадналата на първия полуфинал представителка на Атина Яна Терзи ядоса сънародниците си, пожелавайки успеха на България, а не на Кипър.
Терзи споделя, че е намерила другарка в лицето на българката Жана Бергендорф - част от група Equinox, която ще се бори за успеха на финала довечера.
Гъркинята пусна в обществените мрежи фотография с Жана, на която написа: " Най-добрата част от пътуването ми. Обичам те, момиче. Надявам се да успехите ".

Това обръщение скандализира гърците, които одобряват за натурален идващ любимец представителката на Кипър Елени Фурейро.
" Какви са ни българите? ", " С кипърците сме братя по кръв и по език ", " Какво са ни дали българите в исторически проект? " са единствено част от гневните мнения по тематиката.
В своя отбрана Яна Терзи изясни, че симпатизира на България, тъй като българите са били единствените участници на състезанието, които след отпадането й са отишли в стаята на Гърция и са плакали дружно с нея.
Тази вечер е огромният край на " Евровизия ". България излиза под номер 18 и ще опита да нападна успеха. Според букмейкърите обаче точно Кипър е един от любимците за първото място.



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР