Голям скандал предизвика участието на няколко от кандидатките в Ергенът. За

...
Голям скандал предизвика участието на няколко от кандидатките в Ергенът. За
Коментари Харесай

Нагласено? Тези две участнички в "Ергенът" май не са свободни

Голям скандал провокира присъединяване на няколко от кандидатките в Ергенът. За част от тях се твърди, че са обвързани.

Едната е Дениз Хайрула, а другата - участничката в Мастършеф Виктория Капитонова. Още по-странното е, че и двете девойки отхвърлят да разясняват тематиката. Според клюката Хайрула има връзка с роден предприемач от Източна България. Те са дружно от близо година, а фотосите на Ергенът завършиха в средата на ноември предходната година. А Хайрула ревна в шоуто, обяснявайки, че най-голямата й обич е Христо Сираков.

" Най-хубавата ми връзка. В него открих всичко, което една жена търси в един мъж - обич, поддръжка, грижа. Не бях с него за пари ", съобщи Дениз. И изясни, че връзката им завършва поради други дами.

Виктория пък нашумя с изявата си в Мастършеф. Тя неведнъж е изтъквала, че има мъж до себе си. Твърди се, че гаджето й е известен предприемач от Благоевград. Капитонова отхвърля да разяснява персоналния си живот напоследък. " Това не е ваша работа ", дава отговор тя на въпросите има ли мъж до себе си. 

Самият Ерген пък - Виктор, мечтаел да учи в Харвард. Той бил обещаващ гребец и се надявал да получи стипендия за елитния университет. Заради непрекъснатите тренировки обаче получил тежка травма и фантазията му за Харвард се изпарила, пише  " България през днешния ден ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР