Голям скандал, който стигна и до УЕФА, съпътства трансфер на

...
Голям скандал, който стигна и до УЕФА, съпътства трансфер на
Коментари Харесай

Голям скандал с трансфер на бранител на Лудогорец в Норвегия

Голям скандал, който стигна и до УЕФА, съпътства трансфер на бранителя на Лудогорец Жан Карничник в Лилестрьом. " Орлите " са пуснали чартърен бранителя в емблематичния норвежки клуб, само че договорката може и да се провали. Информацията е предадена от " Мач Телеграф ". 

Заради договарянията за трансфера Карничник не попадна в групата за мача с Левски за Суперкупата на България, тъй като ден преди този момент той към този момент е бил в Норвегия, с цел да се завърши договорката сред двата клуба.

Оказа се обаче, че има проблем. Трансферният прозорец в скандинавската страна затвори на 31 август, а мандалото е хлопнало напълно малко преди финалното затваряне на прехвърлянето. Така Карничник останал без картотека за Лилестрьом. Клубът мигновено е вдигнал скандал на локалната федерация, тъй като съгласно тях всичко е трябвало да бъде наред. Норвежката централа пък е сезирала УЕФА, настоявайки договорката да бъде оповестена за финализирана и Карничник да може да облече екипа на Лилестрьом.

" Две от трите решителни стъпки за прехвърлянето на бранителя на Лудогорец в Лилестрьом бяха направени, когато системата за картотекиране престана да работи и прозорецът затвори. Вярваме, че УЕФА ще реши този проблем и Карничник ще може да играе в Лилестрьом, което ще е добре за всички страни по контракта ", оповестиха в Норвегия.

Очаква се през тази седмица да стане ясно дали словенският защитник, който загуби титулярното си място в Лудогорец, ще играе в Норвегия, където е сега, или ще се завърне в Разград.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР