Голям семинар за кинезетерапевти и кондиционни треньори в София събра

...
Голям семинар за кинезетерапевти и кондиционни треньори в София събра
Коментари Харесай

Олимпийски шампион гостува на голям семинар в София

Голям семинар за кинезетерапевти и кондиционни треньори в София събра олимпийски първенци и светила в спортната просвета в София. Организаторите от 2sport4life доведоха в София Антонио Робустели и Тереза Маринова. 

Антонио Робустели е шеф на менторската стратегия в столицата. Той е интернационално приет съветник в спортната подготовка, състезателен академик технолог и треньор. През последните 16 години, Антонио е работил както с полупрофесионални, по този начин и с професионални спортисти. Той стои зад олимпийски имена (Лидия Валентин, Клаудия Мандиа и Ядислейди Педросо) и професионални тимове, а богатият си опит, насъбран през годините, споделя като гост-лектор в университети и институти по целия свят. 

Тереза Маринова също бе гост-лектор в менторската ни стратегия в София. Тереза Маринова е една от най-великите ни спортисти в историята, спечелвайки златен орден на Олимпийските игри в Сидни през 2000 година в дисциплината троен скок. Семинарът в София продължава,като уредниците са подготвили още доста изненади.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР