Голям розов еднорог участва в заседанието на Столичния общински съвет,

...
Голям розов еднорог участва в заседанието на Столичния общински съвет,
Коментари Харесай

Розов еднорог присъства на заседание на СОС

Голям розов еднорог " взе участие " в съвещанието на Столичния общински съвет, на което се дискутираше провеждането на парада " София Прайд ".

Подкрепа за събитието дадоха от ПП-ДБ-СС, а общинският консултант от групата Христо Копаранов прочете декларация, отдадена както на прайда, по този начин и на друго събитие, което ще бъде като негова контра - станалото обичайно " Шествие за християнското семейство ".

" Длъжни сме да превърнем София в сигурен и приемащ град, в който всеки да живее живота си почтено и гордо, стига да не вреди на другите ", съобщи Копаранов от името на цялата група в СОС.

И добави: " Дълбоко имаме вяра, че фамилията не е просто математическа формула. Семейството е нещо доста повече от майка татко и техните деца, самотните родители и техните деца са фамилии, двама сътрудници също са семейство, семейство са хората, които обичаш и хората, с които искаш да градиш живота си. Хората, с които си неразривно и вечно обвързван. “

Така той си " завоюва " розов еднорог. Но не от стрелбище, а като " подарък " от сътрудника му Иван Виделов от Българска социалистическа партия.

Еднорогът бе поставенна празното място на общинския консултант Борис Бонев, който отсъстваше.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР