Голям процент от гражданите са дискриминирани при изцяло машинен вот.

...
Голям процент от гражданите са дискриминирани при изцяло машинен вот.
Коментари Харесай

Единствените, които бутат страната към нови избори, са Промяната

" Голям % от жителите са дискриминирани при напълно машинен избор. Трябва да дадем на жителите опция да гласоподават свободно ". Това написа във фейсбук профила си Красен Кралев от ГЕРБ. 

По думите му " единствените, които бутат страната към нови избори, са „ Промяната “. 

" Политически детското им държание е безконтролно по отношение на потребността на хората за сигурност и непоклатимост в държавното ръководство ", акцентира той.

Ето какво написа Кралев:

" Аз съм от създателите на Българското съдружие за почтени избори, основано през 1990 година. От персоналния ми опит като наблюдаващ на изборния развой в България и в чужбина мога да подсигурявам, че хартиената бюлетина подсигурява почтени избори. 

47% от българите упорстват за връщане на хартиената бюлетина дружно с машинния избор. Тези, които са срещу хартиената бюлетина – никой не им пречи да гласоподават с машини. Но огромен % от жителите са дискриминирани при напълно машинен избор. Трябва да дадем на жителите опция да гласоподават свободно!

Единствените, които бутат страната към нови избори, са „ Промяната “. Политически детското им държание е безконтролно по отношение на потребността на хората за сигурност и непоклатимост в държавното ръководство. 

Служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева сезира редица институции за злоупотреби, осъществени в мандата на Радостин Василев. Според мен той се опита да овладее отрасловата комисия в Народното събрание, с цел да има въздействие над сегашния министър, който ревизира активността му. ГЕРБ не е страна в този спор. Но персонално аз неведнъж съм заявявал, че Василев е най-компрометираният състезателен министър. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР