Голям празник за приятелите на кучетата подготвя Български киноложки клуб

...
Голям празник за приятелите на кучетата подготвя Български киноложки клуб
Коментари Харесай

Две киноложки изложби събират най-красивите кучета в Пловдив

Голям празник за приятелите на кучетата приготвя " Български киноложки клуб ". Той ще бъде в Пловдив на 5 и 6 ноември. Две национални киноложки изложения и ревю на десетки компании от сектора идващият уикенд ще съберат в  „ Колодрума “ хора и кучета от цяла България.
Прочетете още
Четириногите участници ще бъдат оценени от уважавани интернационалните съдии - Златко Джокич – Сърбия и Тревор Хискок – Южна Африка. Организаторите от „ Български киноложки клуб “ дават обещание богат награден фонд, лотария и доста занимания за всички присъстващи.

Най-младите водачи ще премерят сили в състезанията „ Дете с куче “, разграничени в три възрасти. За свършек на всеки от дните на надпревари - ще има блестяща шоу стратегия “Best in Show ” - избор на най-красиво куче на деня измежду спечелилите по породи. А на финала, след 15ч. на 06.11 ще бъде избран и първенецът - „ Supreme Best in Show ”.

Поканени са както експертите, по този начин и феновете – с куче или без. Родителите ще могат да срещнат децата си с най-изящните представители на породите в спокойна и радостна конюнктура. А стопаните на домашни любимци да прегледат ревюто и да се срещнат с най-новото в храненето, развъждането и груминга в България.

Повече за събитието и форма за присъединяване ще намерите на страницата на уредниците от „ Български киноложки клуб “. 

, идващият уикенд  

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР