Голям повод да почерпи в последния ден на месеца има

...
Голям повод да почерпи в последния ден на месеца има
Коментари Харесай

Бойко Борисов ще черпи утре

Голям мотив да почерпи в последния ден на месеца има Бойко Борисов. Тогава рожден ден чества първородният внук на водача на ГЕРБ . Малкият Бойко, кръстен на дядо си, ще навърши 7 годинки на 31 януари.

От предходната година малчуганът е в наложителен предучилищен клас и към този момент радва фамилията си с нови познания, умения и отлични оценки. Идната есен пък ще бъде и публично първолак. Уроците му спорели, тъй като от напълно дребен дядо му го хвалеше, че умее да чете, счита и написа. Редом с учението му се отдавал и спортът. Не е загадка, че в свободното си време някогашният министър председател обича да играе футбол в двора на къщата си в Банкя дружно с внуците си.

Бойко-джуниър и по-малкото му братче Иван, което през лятото ще стане на 5, са запалени по игрите с топка от своя дядо, който продължава да е голмайстор на ветераните на " Витоша “ (Бистрица). Заедно с " Бистришките тигри “ имат шест следващи шампионски трофеи. Още преди години някогашният министър председател направи специфична футболна площадка в двора на дома си за своите внуци, като им сложи и дребни малки врати. " Играта им върви “, похвали се той във фейсбук.

За рождените дни на внуците си Борисов постоянно им приготвя специфични дарове. Миналата година Бойко-младши получи от дядо си играчка писта за колички и торта на обичания му супергерой Спайдърмен. По традиция рождените си дни внучетата на водача на ГЕРБ означават вкъщи със фамилията и приятелчетата си. За организацията, украсата и заниманията се грижи майка им Венета.

Рожденикът Бойко за пръв път ще духа свещичките и в компанията на своята новородена сестричка. Третото дете на Венета и половинката ѝ Иван се роди на 3 ноември предходната година. Малката Виктория е съвсем на три месеца, а батковците помагали старателно в грижите за нея. Първото момиченце измежду внуците си Бойко Борисов от поверие към момента не е показвал обществено, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР