Голям пожар унищожи къщата на майка и син от врачанското

...
Голям пожар унищожи къщата на майка и син от врачанското
Коментари Харесай

Зов за помощ! Майка и син от Краводер останаха без дом след голям пожар /снимки/

Голям пожар унищожи къщата на майка и наследник от врачанското село Краводер, научи BulNews.
Инцидентът е станал в петък, към 15.20 часа. Наталия работела на двора, когато неин комшия видял, че в къщата ѝ се разраства пожар. Той незабавно се обадил на незабавния тел. 112 и почнали сами да гасят огъня. Съседи носели вода от своите къщи, само че пламъците били големи и не спирали да се усилват. Когато огнеборците пристигнали на адреса всичко било изцяло унищожено.
Вследствие на случая домът на Наталия и сина ѝ е унищожен. Изгоряла е цялата мебелировка, всички персонални движимости, облекла и обувки.
Наталия е преподавател в локалното учебно заведение, страховит човек, благ, положителен и предан напълно на това, което прави, описват нейни другари и сътрудници. Отгледала е 23-годишния си наследник напълно сама с доста ограничения и макар сложните условия, пред които животът нееднократно я е поставял, допълват те. Близките на дамата към този момент са почнали акция за набирането на средства, с цел да ѝ оказват помощ.
Нека всеки, който има опция, да отдели от своите средства, с цел да може Наталия и синът ѝ по-бързо да основат комфортен и топъл дом, какъвто са имали единствено до преди няколко дни, молят хората.
Банкова сметка: BG24UBBS80021012815820
НАТАЛИЯ КОЛЕВА ТОДОРОВА
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР