Голям пожар горя в района на покрития пазар в Русе.

...
Голям пожар горя в района на покрития пазар в Русе.
Коментари Харесай

Среднощен огнен ад в Русе!

Голям пожар пламтя в региона на покрития пазар в Русе. Запалил се е склад за пластмасови опаковки – чинии, чаши, приболи и други гори в региона, директно зад хотел „ Милениум “, оповестява ТВН. По първична информация, пламъците са лумнали към 22 часа.

По думите на живеещи в региона, имало е и гърмежи, заради което хората са били мощно обезпокоени, защото там има и автосервизи, в които имало газови бутилки.



На мястото на случая са били изпратени всички налични екипи и техника, малко по-късно дойде и регионалният шеф Галин Григоров. Пред него шефът на пожарната комисар Димитър Павлов рапортува, че пожарът е овладян и че живеещите в околните жилищни блокове умерено могат да се приберат в домовете си.



До среднощ обаче пламъците продължаваха да осветяват региона. Поради заплахата от вторично възобновяване на огъня, през цялата нощ ще има дежурни огнеборци. Той отхвърли да разяснява възможните аргументи за пожара, те ще бъдат установявани след окончателното му потушаване, в светлата част на деня.

Собствениците на склада също отхвърлиха коментар за възможните аргументи за случая.







ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР