Голям пожар бушува вчера в бургаския квартал Лазур. Огънят тръгна

...
Голям пожар бушува вчера в бургаския квартал Лазур. Огънят тръгна
Коментари Харесай

Какви са причините за големия пожар в кооперация в Бургас

Голям пожар бушува през вчерашния ден в бургаския квартал " Лазур ". Огънят потегли от двуетажна къща, само че обхвана и пететажна жилищна кооперация. Двама души пострадаха.

Според един от живеещите в кооперацията, е допустимо пожарът да е тръгнал от изхвърлен отпадък от печка за отопление. Освен това, в изгоряла колиба постоянно били трупани боклуци. Имало и две кислородни бутилки, които още повече са усилили огъня.

Щетите са доста съществени - кухнята, прозорци, неописуемо е. Но, значимото е, че сме живи и здрави, изясни живееща в кооперацията.

Хората споделят, че са обезпокоени, само че и се радват, че никой човек не е потърпевш в стихията.

Вчера стана ясно, че жителят на запалената къща в действителност е търсен от полицията, заради което не е желал да бъде евакуиран.

" В следствие двамата са евакуирани от бургаските огнеборци като е установено, че 41-годишният мъж е търсен от полицията, с цел да бъде приведена в действие мярка " задържане под стража ", защото същият е бил обвинен по дело за държане на опиати, само че не е се явявал по делата и евентуално това е била и повода дружно с майка си да вземат решение да не престават да стоят в постройката, обхваната от пламъци ", изясни Цветелина Рандева, представител на ОД на МВР-Бургас.

Майката и синът са в бургаската болница в устойчиво положение. Очаква се откакто бъдат изписани, 41-годишният мъж да бъде арестуван от полицията.

Вижте повече в директното включване на Давид Сукнаров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР