Голям пожар бушува в столичния квартал Надежда 6. Преди около

...
Голям пожар бушува в столичния квартал Надежда 6. Преди около
Коментари Харесай

Голям пожар бушува в столичния квартал "Надежда" 6

Голям пожар бушува в столичния квартал " Надежда " 6. Преди към час гъсти пламъци обгърнаха апартамент в блок 605. Само за минути огънят унищожи съвсем до основи апартамент на третия етаж в жилищната кооперация, оповестява ПИК. Четири пожарни коли се бориха с пламъците. За благополучие единствено бързата реакция на пожарникарите предотврати най-лошото. Пожарът бе локализиран единствено в жилището, само че целият е изгорен съвсем до основи. Две коли за спешна помощ и патрулки оказваха помощ на живущите, тъй като цялата кооперация бе обхваната от гъст, зноен пушек.

Според съседите в блока, в жилището живеят наематели. "Странни момчета са. Всеки е имал проблеми с тях, а и те излишно се заяждат с
всички. Няма да се изненадаме, в случай че пожарът е разпален съзнателно ", разясниха между тях съседите. Живеещите на злощастния адрес се прибраха едвам откакто цялата дандания мина.

Пожарникарите обаче бяха безапелационни, че занапред ще бъде направена инспекция, която да откри от къде е горящ пожарът.
Освен изгорелия до основи апартамент вредите в блока не бяха по никакъв начин малко. Апартаменти от първия и втори етаж бяха подгизнали от вода, а дограмата и мазилката на по-горните се напука от горещината и пламъците.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР