Голям международен турнир за Световната купа по стрийт фитнес ще

...
Голям международен турнир за Световната купа по стрийт фитнес ще
Коментари Харесай

Атлети от 7 държави ще се борят за Световната купа по стрийт фитнес

Голям интернационален шампионат за Световната купа по стрийт фитнес ще означи края на София ърбан зона спорт 2019, проведена от „ София - европейска столица на спорта " и Столична община. В България дойдоха едни от най-хубавите майстори на уличния фитнес, които са подготвили неповторими осъществявания. Ще взе участие спортисти от Русия, Украйна, Франция, Израел, Гърция и Сърбия. Наред с тях ще се показват най-хубавите 15 български състезатели съгласно класирането на последното държавно състезание. 10 от тях са над 16-годишна възраст, 5 са под 16 години.
Победителят в шампионата ще получи право да взе участие във финала за Световната купа през декември в Хонг Конг.

Турнирът за Семеен кодекс на следващия ден ще бъде открит в 12.00 ч. в наличието на именития гимнастик Йордан Йовчев, четирикратен олимпийски медалист и уредник на шампионати по стрийт фитнес и градски паркур. Изпълненията на виртуозите са съпроводени с музика и доста въодушевление на особено построен сет в Княжеска градина против Софийски университет.

Стрийт фитнесът набира все по-голяма известност по целия свят и чака в близко бъдеще банкет в олимпийската стратегия. България записа в последно време впечатляващия триумфи - Цвети Станева завоюва международна купа в лека категория, а Даниел Христов е международен първенец в междинна категория. Имаме и още трима медалисти от шампионати на планетата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР