Голям купон се очертава на плажа в Обзор този уикенд.

...
Голям купон се очертава на плажа в Обзор този уикенд.
Коментари Харесай

100 Кила открива купон в Обзор, Мис България яхва джет

Голям ваучър се обрисува на плажа в Обзор този уикенд. Курортът ни е хазаин на откриването на Републиканския джетски шампионат. Стартовете на рисковите надпреварите ще съвпаднат с откриването на летния сезон и празника на града.

Организаторите са подготвили доста изненади за почитателите на бързите скорости и високия адреналин – особено за откриването на шампионата на плажа в Обзор ще дойдат рапърът 100 Кила и феноменалния Метин Енимехмедов.

За да не пада равнището на адреналин у публиката нито за момент, на откритата сцена на плажа ще дефилират и хубавиците от MYFASHIONSTORE. Но красивите дами ще са на всички места.

Организаторите споделиха също, че една от огромните изненади ще бъде и присъединяване на подгласничка на " Мис България " в клас „ Жени “, само че отхвърлиха да издадат името й преди формалния старт.

„ Очаквам едно ужасно съревнование, уповавам се да видя доста нови лица, които са се престрашили да премерят сили с останалите във водата.

Но най-много се надявам да се забавляваме и да дадем отговарящ старт на едно доста хубаво лято, без контузии и травми. На 5 юли отпътуваме за Европейския шампионат в Австрия и би трябвало да подгреем с победа на родно равнище “, показа с усмивка Вицеевропейския първенец по джетски, Кристиян Киров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР