Голям и по-голям – по този начин бяха обявени, така

...
Голям и по-голям – по този начин бяха обявени, така
Коментари Харесай

Vivacom предлага iPhone 14 и iPhone 14 Plus на атрактивна цена на изплащане за 36 месеца

Голям и по-голям – по този метод бяха оповестени, по този начин идват и при вас. Сега можете да закупите последните модели от серията смарт телефони на Apple iPhone 14 и iPhone 14 Plus както на уеб страницата vivacom.bg, по този начин и в комерсиалната мрежа на едни от най-атрактивните цени на пазара.

Феновете на марката имат опцията да се снабдят с iPhone 14 128 GB + адаптер на цена от 50,98 на месец на погашение за 36 месеца с проект Unlimited MAX.  А пък iPhone 14 Plus 128 GB + адаптер може да е при вас на цена 59,98 на месец още веднъж с опция за погашение за 36 месеца с проект Unlimited MAX.

И двата модела са изцяло съвместими с мрежата от пето потомство на телекома, която е най-голямата в страната с покритие в над 530 обитаеми места и курорти. А в комбинациия с проект Unlimited MAX прекарването на клиентите се трансформира в същинско наслаждение.

С този проект Vivacom ви предлага неограничени минути за диалози,  неограничени SMS и MMS в България и роуминг в Европейски Съюз, както и неограничени мегабайти на оптималната скорост в България в границите на рационалното и добросъвестно ползване. С Unlimited MAX получавате 31 500 MB без спомагателна такса в роуминг в Европейски Съюз, както и 3 000 MB за роуминг в определени оператори в Турция, Сърбия и Северна Македония.

iPhone 14 и iPhone 14 Plus имат изискан дизайн в разнородни цветове, нова система от камери и издръжлива батерия. Смартфоните разполагат с двойна съществена камера по 12 MP, една от които е ултраширокоъгълна. Селфи камерата също е 12 MP. И двата модела се отличават със Super Retina XDR екран и са снабдени със особено проектирания от Apple А15 BIONIC процесор.

Сред новите екстри на всички модели от серията е детектор за произшествия – нова функционалност за сигурност, която може да се обади за помощ, когато потребителят не може да го направи самичък.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР