Голям екран с диагонал 6,01 инча и резолюция FHD+, метално

...
Голям екран с диагонал 6,01 инча и резолюция FHD+, метално
Коментари Харесай

Koolnee K1 Trio – достъпен фаблет с лицево разпознаване

Голям екран с диагонал 6,01 инча и резолюция FHD+, железно тяло, голям размер памет, Android 7.1

Koolnee K1 Trio е 6-инчов фаблет с FHD+ резолюция и лицево различаване

Върхови технологии като разпознаването на разположение към този момент стават част и от по-достъпните ценово устройства. Подобна функционалност прибавя още едно равнище на сигурност за притежателите на смарт телефони наред с идентификацията на база пръстов отпечатък.

Потвърждение на наклонността е 4G фаблетът Koolnee K1 Trio – модел с огромен 6,01 екран с резолюция FHD+ (2160×1080), осемядрен процесор и технология за различаване на разположение, който се предлага за към 235 $ в световния онлайн магазин Tomtop. С железен корпус и изтънчен външен тип – във разновидности с черен и наследник цвят, мощен хардуер и голям размер памет, този смарт телефон дава огромна стойност за цената си.

Двойната задна камера на Koolnee K1 Trio има резолюция 16MP+2MP

Дизайнът на Koolnee K1 Trio е в крайник с последните трендове. Става въпрос за 6-инчово устройство във формат 18:9 и без рамки на три от страните си – дизайн, осигуряващ „ непрестанно ” образно преживяване, доста по-добро от това на класическите 5,5-инчови смарт телефони, които имат същите размери, само че по-ограничена екранна повърхност. На претъпкания, висококонкурентен пазар за смарт телефони сходни преимущества натежават при избора.

Задвижван от мощен 8-ядрен процесор MediaTek MT6763 на тактова периодичност 2,0GHz, фаблетът Koolnee K1 Trio включва и задоволително огромен размер памет за безпроблемна работа на приложения като игри, видео, музика и така нататък, както и за предпазване на фотоси, видео и друго наличие – ще откриете в устройството 6GB оперативна памет (RAM) и 128GB непрекъсната памет (ROM), плюс слот за уголемение с карти памет с потенциал до 128GB.

Функцията за лицево различаване на Koolnee K1 Trio употребява предната камера

Достойнство на модела също по този начин е двойната задна камера – 16MP+2MP със датчик Sony, допълнена от предна камера за селфи с резолюция 8MP. Тази композиция дава обещание качествени фотоси и видео и безспорно ще насърчи любителската снимка на притежателите на Koolnee K1 Trio.

Сигурността на Koolnee K1 Trio е на високо равнище, посредством освен на скенера на пръстов отпечатък, ситуиран в долната част на предния панел, само че и на функционалността за различаване на разположение, която употребява предната селфи камера. Технологията за отключване на достъпа въз основата на лицево различаване работи незабавно и надеждно, твърди производителят.

Koolnee K1 Trio има два слота за сим карти, като единият може да се употребява и за карти памет

Фаблетите се нуждаят от по-мощна батерия, поради огромните си размери, и Koolnee K1 Trio се придържа към това условие. Моделът идва с несменяема батерия 4200 мАч, която в комбиниране с икономичния процесор, ще обезпечи безпроблемна целодневна работа на смарт телефона, а зареждането става през USB порт.

Koolnee K1 Trio работи под ръководство на операционна система Android 7.1, има два слота за сим карти и може да работи в мрежи от всички потомство – 2G, 3G и 4G. Предвиден е и общоприет 3,5-мм порт за слушалки. Налични са също наложителните за всеки смарт телефон безжични модули WiFi и Bluetooth.

Koolnee K1 Trio се предлага във разновидности с черен и наследник цвят на корпуса

Цената на 6-инчовия фаблет Koolnee K1 Trio сега е $234,99 в онлайн магазина Tomtop, с безвъзмездна доставка до България. Устройството има размери 15,73х7,52х0,84 см и тежи 214 грама. В комплекта са включени с изключение на телефона още захранващ адаптер, USB кабел, игла за механизма на сим картите, калъф, протектор на екрана и управление за потребителя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР