Голям брой безпрозорни четириноги обикаля из наш град. Жена твърди,

...
Голям брой безпрозорни четириноги обикаля из наш град. Жена твърди,
Коментари Харесай

Глутница кучета обикаля в центъра на наш град СНИМКИ

Голям брой безпрозорни четириноги обикаля из наш град. Жена твърди, че кучетата са видяни в центъра на Кърджали.  " Глутница от 11 бездомни кучета в центъра. Европейски град? ", написа София Т. Тя споделя и фрагменти запечатали разходката на животните, които умерено си играят и обикалят по зелена повърхност сред колите. Дамата алармира за видяното и в локални групи във Фейсбук, където обявата отприщва вълна от мнения. Някои са обезпокоени от животните, само че други допълват, че те не са отговорни за положението си. Като разяснява, че коренът за казуса са хора, които не се грижат за питомците си и ги захвърлят на произвола на ориста.

  " Кучетата не падат от небето! Те са резултат на едно грубо общество и липса на съчувствие! ", отбелязва Севда Е.  " Европейски град? Тези кучета не са паднали от небето, " европейски жители " са ги изхвърлили, госпожа. Вместо да агресирате, вложете силата в нещо позитивно, помогнете им ", разяснява Десислава П.
  " Докога все кучета са отговорни? Потърсете същинските виновници и от тях потърсете сметка. Не вървите в вярната посока и насаждате ненавист към животните, което не оказва помощ на никого ", прибавя Антоанета П.  " То и пияници и наркомани има във Вашия европейски град, само че това не Ви прави усещане. Кучетата не падат от небето, ядосвайте се на тези, които са ги изоставили ", установи Дияна И.  Няма данни въпросните животни да са нападателни.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР