Голове на чужд терен определиха участниците във втората фаза на

...
Голове на чужд терен определиха участниците във втората фаза на
Коментари Харесай

Драматична развръзка в баражите на WINBET е-футбол лига

Голове на непознат терен дефинираха участниците във втората фаза на WINBET е-футбол лига от двата баража, чиито двубои-реванши бяха излъчени нощес по Sportal TV . В първата среща за вечерта Добромир Панчаревски с съумя да навакса 3 гола разлика против Денис Моор с, побеждавайки с 6:3. Пасивът беше насъбран в първия мач посред им, само че безапелационният триумф на Панчаревски не беше задоволителен, с цел да продължи в идната фаза, поради повече попадения маркирани от Моор като посетител. Домакините откриха резултата още в 5-ата минута посредством Влахов. Последва изравнителен гол на Боруков (20-ата минута) и нов гол за Марек посредством Панчаревски ( 39-ата минута). В 56-ата минута Панчаревски означи дузпа с едноименния виртуален футболист. Веднага по-късно Етър още веднъж изравни с два поредни гола на Крачунов в 66-ата минута и на Ангелов в 77-ама. В оставащите до края на мача минути, с попадения на Георгиев и Влахов, домакините оформиха крайния резултат в срещата, който обаче се оказа непълен за Панчаревски, с цел да продължи във втората фаза на WINBET е-футбол лига.

Срещата-реванш на излъченият във вторник дуел сред на Гергана Георгиева и на Алекс Ланев приключи с тъждество, както и първия дуел. През първото полувреме столичният отбор поведе посредством Ахмедов ( 29-ата минута), само че Оукли изравни 10 минути по-късно. Втората част продължи с груба игра и голям брой нарушавания. В 87-ата минута ЦСКА-София остана с човек по-малко, а Пирин поведе с 2:1 с попадение на Бодуров. В 90-ата минута Матей оформи крайния резултат 2:2. Заради повече голове на непознат терен в първия мач посред им, приключил 4:4, в шампионата продължи Гергана Георгиева с Пирин (Благоевград).



WINBET е-футбол лига се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ и се излъчва извънредно от Sportal TV всеки работен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за шампионата бихте могли да откриете на уеб страницата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР