Головата машина на Манчестър Сити Ерлинг Холанд ще се завърне

...
Головата машина на Манчестър Сити Ерлинг Холанд ще се завърне
Коментари Харесай

Гуардиола разкри дали Холанд ще играе срещу Саутхамптън

Головата машина на Манчестър Сити Ерлинг Холанд ще се завърне в игра за утрешното посещение на Саутхамптън. Това разкри на днешната си конференция мениджърът на „ жителите “ Джосеп Гуардиола. Норвежецът получи травма в слабините още преди паузата за националните тимове и поради нея пропусна и дербито с Ливърпул преди седмица. Той обаче към този момент тренира и е подготвен за мача на „ Сейнт Мери “, а което е по-важното, ще бъде разполагаем на Гуардиола и за конфликта с Байерн (Мюнхен) във вторник.

„ Той тренира в действителност добре в последните два дни, тъй че ще бъде подготвен за утрешния мач “ съобщи Гуардиола.

Запитан дали не е по-добре да резервира Холанд поради значимия дуел с баварците от 1/4-финалите на Шампионска лига, Пеп отговори по този начин: „ В момента Байерн (Мюнхен) е последната ми мисъл. Първата е Саутхамптън “.

„ Ако губим точки, Арсенал ще стане първенец прибързано, само че в случай че продължаваме да печелим, може да приключим преди всичко в края на сезона. Свикнали сме с това, тъй че не е проблем “, добави испанецът във връзка с борбата за купата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР