Голмайсторът на Наполи - Виктор Осимен, обяви, че със сигурност

...
Голмайсторът на Наполи - Виктор Осимен, обяви, че със сигурност
Коментари Харесай

Осимен призна: Някой ден със сигурност ще играя във Висшата лига

Голмайсторът на Наполи - Виктор Осимен, разгласи, че „ сигурно ще играе във Висшата лига един ден “. Нигериецът беше сериозен обект на интерес от клубове от Англия през лятото, като се счита, че Челси към момента желае да притегли нападателя.

Осимен, който сега съставлява Нигерия на Купата на Африканските народи, в този момент съобщи че желае да опита шанса си един ден във Висшата лига. Той обаче акцентира, че е благополучен в Неапол, където завоюва Серия А предишния сезон.

„ Щастлив съм в Наполи. С президента имаме положителни връзки, не мога да неистина “, сподели той след равенството 1:1 на Нигерия с Екваториална Гвинея.

„ Той е с мен, откогато подписах с клуба през 2020-а година. Имам положителни връзки и със фамилията му и за мен постоянно е значимо това е значимо. Аурелио Де Лаурентис ме поддържаше и отвън терена. Аз се пробвах да дам всичко от себе си, с цел да печеля Скудетото за тях. Така че за мен постоянно е значимо да имам този вид взаимоотношения “, продължи Осимен.

„ Разбира се, един ден несъмнено ще играя във Висшата лига, само че в този момент имам други проекти за кариерата си, които чакам с неспокойствие, само че когато пристигна моментът, всички ще схванат “, сподели още нападателят.

През този сезон Осимен има 18 мача във всички шампионати, в които е осъществил осем попадения и е направил три асистенции. По-рано през акцията той подписа нов контракт с Наполи до лятото на 2026-а година.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР