Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах остава отворен за ново предизвикателство

...
Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах остава отворен за ново предизвикателство
Коментари Харесай

Салах продължава да се дърпа за нов договор

Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах остава отворен за ново предизвикателство през идващия сезон. Египтянинът към момента не се е подписал нов контракт с „ алените “, като актуалният му договор изтича през лятото на 2023 година.

Сега „ The Telegraph “ твърди, че Ливърпул може да обмисли съществено продажбата на Салах, с цел да не го изпусне без пари следващата година. Салах към момента не е дал никакви индикации, че ще остане на „ Анфийлд “, което е останало неусетно от испанските грандове Барселона и Реал Мадрид. Той също по този начин е отворен да изслушва и оферти от Пари Сен Жермен, който може да се раздели с Килиан Мбапе след края на сезона.

В същото време изданието прибавя, че мърсисайдци са предложили нов контракт на ветерана Джеймс Милнър. Предложението към 36-годишния полузащитник ще бъде за нови 12 месеца удължение.

Салах е голмайстор на Висшата лига този сезон с 22 попадения, като има и 13 асистенции. Той бе разгласен за футболист на годината при мъжете от Асоциацията на публицистите пишещи за футбол.

Liverpool offer James Milner contract extension but Mohamed Salah's future remains uncertain
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР