Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах обяви, че червените ще спечелят

...
Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах обяви, че червените ще спечелят
Коментари Харесай

Салах сметна какво е необходимо на Ливърпул за титлата

Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах разгласи, че " алените " ще завоюват първата си купа в Англия от 29 години насам, в случай че завоюват оставащите им четири мача до края на сезона.

В момента мърсисайдци имат преднина от две точки преди съперника си за купата Манчестър Сити, като " жителите " са с мач по-малко и в случай че запишат пет победи до края, ще защитят шампионската си купа. Според Салах обаче Сити ще допусне най-малко една неточност и четири победи ще са задоволителни на Ливърпул.

" Според мен ще са задоволителни. Ние би трябвало да се концентрираме върху нашите мачове и да се надяваме Манчестър Сити да изгуби точки. Ние би трябвало да вкарваме и да не губим никакви точки ", разяснява египетският национал, който означи страховит гол за вчерашната победа над Челси с 2:0.

До края на сезона Ливърпул има семейства на Хъдърсфийлд и Уулвс, както и гостувания на Кардиф и Нюкасъл. Програмата на Манчестър Сити е много по-тежка, като отборът на Пеп Гуардиола има гостувания на Манчестър Юнайтед, Бърнли и Брайтън и семейства на Тотнъм и Лестър Сити.

Град Ливърпул ще резервира минута безмълвие в 15:06 часа (местно време)днес, с цел да означи 30 години от нещастието на стадион „ Хилзбъро “ в Шефилд, когато 96 мъже, дами и деца откриха гибелта си по време на полуфинала за ФА Къп сред " алените " и Нотингам. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР