Голмайсторът на Ботев (Пловдив) на Герена Антонио Вутов защити Божидар

...
Голмайсторът на Ботев (Пловдив) на Герена Антонио Вутов защити Божидар
Коментари Харесай

Антонио Вутов защити Митрев

Голмайсторът на Ботев (Пловдив) на " Герена " Антонио Вутов отбрани Божидар Митрев, който направи сериозна неточност при неговото попадение при загубата с 1:4. Бившият футболист на " сините " съобщи, че умората е в главната на тази тежка загуба.

" Тежката загуба пристигна, защото имахме сили до 35-ата минута, след което рухнахме. Знаете, че преди два дни имахме доста тежък мач от 120 минути с Берое. На почивката си казахме, че излизаме да се надиграваме, а не да се прибираме при 1:1. Просто бяхме доста изхабени физически, защото имахме единствено един ден да се възстановим. Бях благополучен, че изравних, само че нищо по-специално.

Ако не се позволяват неточности във футбола, няма да има неточности. Смятам, че рецензиите към Божидар Митрев не са уместни. Всеки футболист прави неточности, а неговите се виждат повече, тъй като е вратар. Поздравявам го и знам, че ще пази добре отсега нататък. Левски играе добре, треньорът им ги кара да играят добре. Аз се приспособих в Ботев, изиграх много мачове, усещам се добре. С всеки минал мач би трябвало да играе по-добре, през днешния ден загубихме, само че се надявам ще идващия мач да се поздравим с победа ", разяснява Вутов. Първа лига 14 кръг, неделя 4 ноември  Левски 4:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР