Голмайсторът на Берое Мартин Камбуров бе изключително щастлив след успеха

...
Голмайсторът на Берое Мартин Камбуров бе изключително щастлив след успеха
Коментари Харесай

Камбуров след 20 гола срещу Левски: Сега може да ме...

Голмайсторът на Берое Мартин Камбуров бе извънредно благополучен след триумфа с 3:1 против Левски на „ Герена “ и четвъртата поредна победа на отбора от Стара Загора над този противник в елита. 38-годишният нападател вкара два от головете и има към този момент 20 попадения във вратата на „ сините “, а след мача се пошегува, че в този момент Левски може да го вземе. Никой различен футболист не може да се похвали с подобен връх против " сините ", реализиран с екипите на Ботев (Пловдив), Локомотив (Пловдив), Локомотив (София) и Берое. Камбуров има и два къси престоя в ЦСКА, само че не можа да се разпише против Левски и с алената фланелка.

" През целия мач контролирахме играта, по-активни бяхме, по-добър тим имаме като футболисти, като качество, Берое има по-стойностен тим от Левски. Заслужено победихме. През годините съм казвал, че не разделям тимовете, само че очевидно против Левски ми се получава. Срещу Арда пропуснах два гола, само че през днешния ден на " Герена " стана, това е футболът. Надявам се в бъдеще да продължаваме по този начин. Ако погледнете мача с Лудогорец, не отхвърлям, че са класен тим, две минавания, две наши неточности, два гола. Срещу Левски контролирахме напълно играта. Пак споделям - ние сме по-стойностен тим от Левски “, разяснява Камбуров.

„ Всеки нападател, всеки футболист би трябвало да има свои цели, които да преследва. Всеки голмайстор би трябвало да е малко лакомец, с цел да бележи. Този сезон, в случай че не вкарам 15 гола, няма да имам тласък. Как, какво ще направя, аз си знам. Ако ми се получи, ще продължа, в случай че не ми се получи, ще мисля какво да върша. Националния тим не съм го коментирал от 2004 година, по този начин че… Темата е малко болна за мен още от 2004 година. Хубчев се бъзикаше, че ме вземе в края на годината. Ще забележим в този момент, Левски могат да ме вземат ", добави нападателят.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР