Голмайсторът на Барселона Лионел Меси изрази задоволството си след 100-ото

...
Голмайсторът на Барселона Лионел Меси изрази задоволството си след 100-ото
Коментари Харесай

Меси за №100 в ШЛ: Щастлив съм, след този гол всичко бе в нашите ръце

Голмайсторът на Барселона Лионел Меси изрази задоволството си след 100-ото си поапдение в Шампионската лига. Въпреки това той още веднъж прояви познатата невзискателност, заявявайки, че успеха с 3:0 против Челси в реванша и класирането на четвъртфиналите в Шампионската лига, е от значително значение.

Барса отстреля безпощадно Челси в нощта на Меси

"Щастлив съм, че вкарах 100-ото си попадение в един толкоз хубав шампионат, само че най-важното нещо е, че продължаваме напред след един в действителност сложен мач против отбор с доста положителни играчи ", призна Меси.

"Успяхме да се разпишем рано в дуела и това беше от значително значение. Щастлив съм след случилото се. Когато означих третия гол, към този момент на процедура всичко беше в нашите ръце ", добави той.

Меси влезе в Клуб 100 с шедьовър

Меси не пропусна да благодари на мениджъра на "сините " Антонио Конте, който се изрече много ласкаво за футболиста след края на дуела.

"Благодаря на Конте за думите му. Щастлив съм поради това по какъв начин завърши довечера и че достигнахме четвъртфиналите. Това бе главната цел ", приключи аржентинецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР