Голмайстор №1 в историята на българския футбол - Мартин Камбуров

...
Голмайстор №1 в историята на българския футбол - Мартин Камбуров
Коментари Харесай

Мартин Камбуров за семейството, бизнеса с мебели и липсата на поздравления от Петър Жеков

Голмайстор №1 в историята на българския футбол - Мартин Камбуров към този момент мисли за живота отвън футбола. Нападателят и половинката му Гергана се радват от половин година на първия си правоприемник.

41-годишният нападател стана голмайстор във футболното ни състезание за всички времена с 256 попадения, изпреварвайки легендата Петър Жеков, написа " Тема спорт ".

" Вече 8 години сме дружно ", сподели дамата до Камбуров в изявление за bTV от новия им дом в Пловдив.

" Малкият Мартин радикално промени живота ни и го осмисли. Радва ни ", добавя щастливата майка.

" Наистина това е най-хубавото нещо - да имаш дете. Преди не имах вяра на хората, когато ми го споделяха, само че след раждането на Мартинчо към този момент зная, че в действителност е по този начин. Ежедневието ни радикално се промени. Дори да имам тежки моменти във футбола, загуби, когато се прибера вкъщи и го видя, не помня всичко ", изясни Мартин Камбуров.
 Мартин Камбуров: На 90% мисля, че ще спра с футбола още в този момент
Мартин Камбуров: На 90% мисля, че ще спра с футбола още в този момент

" Не съм взел дефинитивно решение "

" За върха получих поздравления от футболисти, които са икони в българския футбол. Стоичков беше един от първите, които ми честитиха, Христо Бонев, Димитър Бербатов - голмайстор номер 1 в националния ни тим, доста левскари също - Войн Войнов, Пламен Гетов, Георги Иванов-Гонзо и други За моя несрета Петър Жеков не ме е поздравил. Може да има някаква причина ", сподели Камбуров.

Голмайсторът и спътницата в живота му Гергана разкриха и за бизнеса си. Оказа се, че Камбуров изкарва пари и отвън футбола. Двойката има завод за мебели и счита да го развива. Също по този начин имат намерение да се пробват и в други направления.

" Във футбола съм сполучлив, уповавам се и след футбола да имам сполучливи планове ", добави Мартин Камбуров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР