Голмайстор номер 1 в българското първенство Мартин Камбуров коментира ситуацията

...
Голмайстор номер 1 в българското първенство Мартин Камбуров коментира ситуацията
Коментари Харесай

Камбуров: Беше логично да има спад в Локо , по-опитните футболисти ще успеят да вдигнат отбора

Голмайстор номер 1 в българското състезание Мартин Камбуров разяснява обстановката с някогашния си клуб Локомотив (Пловдив). Той е убеден, че “смърфовете ” имат сили да излязат от тази рецесия и са способни да запишат победа против ЦСКА - София.
 Локо (Пд) посреща ЦСКА - София с доста проблеми Локо (Пд) посреща ЦСКА - София с доста проблеми
" Струпаха се отрицателни резултати, само че Локо има сили да излезе от тази рецесия. Митко Илиев и останалите по-опитни футболисти ще съумеят да вдигнат тима и да го поведат. Ситуацията не е приятна, само че е част от футбола и не е нещо, което толкоз да въздейства. Победите постоянно са били най-хубавото лекарство в моменти на рецесия. От показаното напоследък и от ЦСКА мисля, че Локото има късмет ", призна Камбуров.

" Аз самият имам другари и се интересувам, само че не очаквайте от мен да споделям какви решения би трябвало да се взимат и кой да избират. Факт е обаче, че на фона на историята, която имаме и концентрацията на триумфи в последните години, беше разумно да има спад. В предишното Локомотив няма кой знае какъв брой интервали с титли, нали по този начин!? ", сподели Камбуров пред " Мач Телеграф ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР