Голите рокли са един от най-актуалните тенденции при знаменитостите за

...
Голите рокли са един от най-актуалните тенденции при знаменитостите за
Коментари Харесай

Двойна доза сексапил с Дакота Джонсън и Сидни Суийни

" Голите " рокли са един от най-актуалните трендове при звездите за публични събития. Виждаме ги още от 2021 година по аления килим и по нищо не наподобява, че този провокационен тренд ще си отиде скоро.
 Меган Фокс, Дуа Липа, Зоуи Кравиц, Зендая,
" Голите " рокли - шлагерът на 2021 година

Ето кои дами последваха наклонността

На него заложи и Дакота Джонсън на премиерата на новия си филм " Мадам Уеб " в Лос Анджелис през вчерашния ден, 12 февруари. Тя носеше мрежеста рокля Gucci, чиито сребристи влакна напомняха на паяжина - напълно подходящо поради ролята й във кино лентата.

34-годишната Джонсън е Касандра Уеб - парамедик от Ню Йорк, който развива силата да вижда бъдещето и взема решение да я употребява, с цел да предотврати неприятни събития в него. Уеб вербува на своя страна и три млади дами с необикновени качества.
 Снимка 653180

В една от функциите е Сидни Суийни, която несъмнено може да се радва на известността си в последно време. За премиерата в Лос Анджелис 26-годишната актриса избра сексапилна рокля Oscar de la Renta, която разкриваше обилното й деколте.
 Снимка 653182

Другите две девойки, вербувани от " Мадам Уеб ", са Селест О`Конър и Исабела Мерсед. Премиерата на кино лентата е на 16 февруари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР