Големият син на певицата ДесиСлава стана бизнесмен. Михаил, или просто

...
Големият син на певицата ДесиСлава стана бизнесмен. Михаил, или просто
Коментари Харесай

Гордостта на мама: Синът на ДесиСлава продава райски газ

Големият наследник на певицата ДесиСлава стана предприемач. Михаил, или просто Майки, както го назовават всички, е решил да започва личен план. При това в нещо, което е доста известно измежду младежите и младежите. Става дума за нашумелите в последните месеци балони с божествен газ. Порасналият наследник на фолклегендата ДесиСлава има личен състав, който разнася стоката по адресите. Бизнесът на Майки е разположен в родния му град - Пловдив.



Най-вероятно ДесиСлава е помогнала по някакъв метод на първородния си наследник. Певицата има още едно дете. То се роди преди няколко години и е плод на любовта й с боксьора Благой Найденов. Майки е от първия мъж на ДесиСлава - Михаил. Той от години живее в Америка.

От известно време насам Майки пробва да разпространява бизнеса си. Той непрекъснато споделя предложения от начинанието, с което се е захванал. Признава, че работи всеки ден, освен това непрекъснато.
 ДесиСлава поддържа всяко едно начинание на сина си Майки ДесиСлава поддържа всяко едно начинание на сина си Майки
Майки от години желал да има нещо лично, а не да работи на заплата. Затова вижда опция в продажбата на балони с божествен газ, които са доста известни измежду купонджиите, като едно положително начало на кариерата си.

В края на юли предходната година Народното събрание забрани продажбата на диазотен оксид на малолетни и използването му в закрити публични места. Дискотеките да вземем за пример са закрити пространства и продажбата там е безусловно противозаконна. Промените в закона не разрешиха още продажбата на божествен газ и пълнители с него на територията на детски градини, учебни заведения, общежития за възпитаници, лечебни заведения, на спортни прояви и публични мероприятия, проведени за деца и възпитаници, както и във към този момент упоменатите закрити публични места. На тези места разумно се не разрешава и използването на божествен газ.

В същото време наследникът на ДесиСлава продължава да се носи на крилете на любовта. Майки има връзка с хубавицата Анжела Станкова. Двамата към този момент са като същинско семейство. Освен че живеят под един покрив, те се грижат и за малко кученце. Палето е постоянно с тях по време на разходките им през уикенда.
 С гаджето са доста щастливи С гаджето са доста щастливи
" Моята половинка, моята поддръжка, моята обич! Обичам те ", гласи написаното от Анжела по адрес на Майки. Бъдещата снаха на ДесиСлава работи в салон за хубост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР