Големият син на Деси Слава - Майки от няколко седмици

...
Големият син на Деси Слава - Майки от няколко седмици
Коментари Харесай

Синът на Деси Слава заживя в Швейцария, Сузанита страда

Големият наследник на Деси Слава - Майки от няколко седмици живее в Швейцария.

19-годишният юноша е решил да види по какъв начин се случват нещата на Запад. Освен майка му, която е в България, нищо друго не го задържа в родината. Майки към този момент няма сериозна другарка и взема решение да гради бъдещето си другаде.

Синът на певицата ще учи в първокласен университет в алпийската страна. Швейцарските университети са едни от най-престижните в цяла Европа. Въпреки огромните такси, които са в размер сред 30 и 50 хиляди швейцарски франка, школовката е доста по-интензивна спрямо други елитни европейски висши образователни заведения.

Синът на Деси Слава към този момент обикаля забележителностите на новото място, където живее - град Люцерн. Той се любува на естествените забележителности на градчето, което е с население малко над 70 хиляди души, осведоми novini.bg.

Големият наследник на хитовата изпълнителка не е самичък в Швейцария. Той е в компанията на другар от България, с който се познават от дълги години. Двамата юнаци към този момент са с разучили къде са нощните питейни заведения в града, издават фотосите в обществената мрежа.

Тежко одобри заминаването на Майки в чужбина Сузанита. Тийнейджърката и синът на Деси Слава са извънредно близки другари. Двама учиха в едно учебно заведение в Пловдив, въпреки и в разнообразни класове.

" Хайде идвай си към този момент ", приканва Сузанита своя добър другар. Ала отговорът на Майки е безапелационен: " Няма да е скоро ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР