Големият режисьор Александър Морфов е поканен от Продължаваме промяната да

...
Големият режисьор Александър Морфов е поканен от Продължаваме промяната да
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Промяната покани Сашо Морфов за министър за културата

Големият режисьор Александър Морфов е поканен от " Продължаваме промяната " да заеме поста министър на културата в техния проектокабинет, научи Lupa.bg от сигурни източници в партията. Както стана ясно през днешния ден, от Политическа партия към този момент публично показаха името на номинацията си за министър председател - някогашния министър на образованието в тяхното постоянно държавно управление проф. Николай Денков.

Това е изненадващо, защото до последно се смяташе, че за министър председател ще бъде посочен Асен Василев. В последна сметка обаче от " Промяната " мърдо решили, че кандидатурата на харвардеца в допълнение ще изнерви така и така наострените крещу Политическа партия парламентарни групи на ГЕРБ, Движение за права и свободи, " Български напредък " и " Възраждане ", а е и подадена ръка към довчерашния съдружен сътрудник Българска социалистическа партия, с който в този момент са в ледени връзки.

Най-голямата изненада обаче несъмнено щяла да е предлагането на „ Промяната ” за министър на културата. След като по време на 7-месечното си ръководство се изложиха грубо с недоразумението Атанас Атанасов, известен като „ просто Наско ”, в този момент от Кирил Петков и Асен Василев възнамерявали да поканят фамозния режисьор Александър Морфов. С него към този момент било разговаряно, само че към момента не е дал финален отговор, твърди седмичника „ Уикенд ”. Морфов към този момент втори месец е в епицентъра на земетръсен скандал в Народния спектакъл с пиарката на трупата Велислава Кръстева, която е дълготраен народен представител от Движение за права и свободи и бивше пресаташе на Ахмед Доган.



Ехоо, а мен за какво ме забравихте?! Хубав ден на всички!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР