Големият проблем на ЦСКА през този сезон е, че липсва

...
Големият проблем на ЦСКА през този сезон е, че липсва
Коментари Харесай

Мачкай, ЦСКА - пред празните седалки и пред козирка...

Големият проблем на ЦСКА през този сезон е, че липсва неизменност освен в играта на тима, само че и в мощната поддръжка от страна на публиката. Което през днешния ден беше маркирано и от секта " Офендърс ". Ултрасите приканиха последователите да са повече по време на мачовете на трибуните. Ако най-малко половината анализатори, експерти и коментиращи в обществените мрежи са там, то ЦСКА ще се радва на сериозна поддръжка във всяка среща.

Какво се случи досега през сезона по време на домакинските мачове на " алените "? Чакат се най-малко 10 000. Най-посетен мач беше Вечното дерби против Левски - 14 000. Но тук влизат и доста почитатели на " сините ", които бяха в секторите " Б " и " В " на стадион " Васил Левски ".
 Снимка 546084
Източник:

На " Армията " досега ЦСКА игра против Пирин, Славия, Хебър и Ботев (Пловдив). Срещу Ботев дуелът беше без аудитория поради пандемията. Срещу Хебър за Купата пристигнаха към 1000 индивида. Срещу Пирин бяха 1400, а върхът се държи в столичното дерби със Славия - 3300 почитатели по трибуните на " Армията ", което е прекомерно малко.

На финала за Суперкупата против Лудогорец имаше към 8800. Най-посетените мачове в Европа бяха против Виктория и Бодьо/Глимт - по 8000. Двубоят с Осиек събра към 6000, а този против Зоря - 3200. Най-слабо посетен беше мачът с Лиепая на " Армията " - едвам 2600 почитатели.
 Снимка 542034
Източник:

Това е ситуацията... ЦСКА би трябвало да " мачка " пред празни седалки. Трудно ще се получи. Феновете на всеки един тим са с основна роля. Когато не искаш да поемеш ролята си, а единствено критикуваш и правиш тежки разбори в обществените врежи, мъчно нещата ще се получат. Но, както добре знаем - принудително красота не става...

" Офендърс ": Анализатори, експерти, не предлагаме ракия и мезета, само че елате на стадиона!

" Долу ръцете от Стойчо Младенов! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР