Големият проблем е, че в последната година и половина активно

...
Големият проблем е, че в последната година и половина активно
Коментари Харесай

Александър Сиди: Обединени патриоти продължаваме напред

Големият проблем е, че в последната година и половина интензивно си приказваме през медиите. Когато седнем и си приказваме очи в очи, нещата се изглаждат. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия депутатът от Вътрешна македонска революционна организация и Обединени патриоти Александър Сиди.

Логично е НФСБ да си предложат нова кандидатура за вицепремиер, която би трябало да бъде разисквана и в случай че няма тежки рецензии против нея, да бъде гласувана. Аз персонално имам вяра, че "Атака " ще поддържат това решение. След вчерашната среща оставаме обединени и се надяваме, че те ще поддържат това решение, както ще го създадем и ние, съобщи Сиди.

Всяка една от трите партии има право да показва своята позиция по обособените тематики. От "Атака " са съгласни, че продължаваме напред. Това, което се опитваме да създадем, е да върнем доверието в себе си, уточни депутатът. В групата си имаме доверие, тримата водачи си приказват, добави той.

Марияна Николова е индивидът, който е бил най-близо до Валери Симеонов и считам, че от тази позиция няма да има никакви земетресения във власта. Той свърши доста работа, оставката му пристигна вследствие на едно непремерено изявление. Всичко друго, което той направи, смятам че беше положително и то ще продължи, ще има последователност, съобщи Сиди.

Той сподели, че не може да удостовери информациите, че Волен Сидеров желае да е лидер на листата на Обедиенните патриоти на еврозиборите следващата година. Това е решение, което ще вземем в скоро време, само че към днешна дата към момента не можем да кажем дали ще се явим дружно и дали той ще бъде лидер.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР