Големият поет и певец Михаил Белчев е бил опериран по

...
Големият поет и певец Михаил Белчев е бил опериран по
Коментари Харесай

Михаил Белчев е бил опериран по спешност във Варна

Големият стихотворец и артист Михаил Белчев е бил опериран по неотложност във Варна, разкри неговата брачна половинка Кристина Белчева в свое изявление. Заради това музикалното семейство ще пропусне през днешния ден присъединяване с в концерта " Старите другари ", който провеждат в летния спектакъл в Бургас.

Шоуто обаче не се анулира - всички останали участници ще пеят и ще се помолят за бързото му възобновяване. Инцидентът се случил във вторник, точно на 73-ия му рожден ден. Докато се приготвял за тържеството във Варна, внезапно му станало неприятно. Криси повикала кола за спешна помощ, която ги закарала в болница " Света Анна ".

Веднага е извикан и бележит професор от София, който е направил незабавна интервенция. " Оказа се, че казусът е по-малък, в сравнение с подозираха. Получило се е задръстване на тънките вътрешности в резултат на някакво слепване, което не е ясно вродено ли е, през годините ли се е появило. То обаче по този начин се е завъртяло, че в един миг червата са станали непроходими. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР