Големият победител от днешните парламентарни избори са хората, които излязоха

...
Големият победител от днешните парламентарни избори са хората, които излязоха
Коментари Харесай

Весело му е на Любен Дилов пред централата на ГЕРБ

Големият победител от днешните парламентарни избори са хората, които излязоха да гласоподават макар студа, неприятното време и пандемията. Наистина те са огромните герои и заслужават възторженостти. Това съобщи кандидадът от гражданската квота в листите на ГЕРБ Любен Дилов пред публицисти след края на изборния ден.

Той не пожела да каже дали ГЕРБ печелят или губят изборите. В момента е една доста радостна обстановка, в която всички честват, приказват, вършат планове за кабинети, само че това, за което всички би трябвало да си дадем сметка е, че тези избори костват 150 млн. лева, посочи Дилов.

По думите му, в случай че има нови избори, заради неспособност на бъдещите депутати да сформират кабинет, тогава идващите избори ще костват най-малко 100 млн. лева През актуалната година има и президентски избори, които ще костват още 100 млн. и " значимо е като поизтрезнеем малко да помислим дали можем да похарчим 350 млн. лева рамките на година с ковид ", пресметна Любен Дилов.

В момента резултатът е благополучен, тъй като толкоз доста политически обединения участват е Народното събрание, регистрира Любен Дилов.

Той прикани медиите да изпият по един чай, да се успокоят и да зададат всички въпроси към премиера Бойко Борисов. В умозаключение Дилов добави, че само в пандизите " ИТН " бият ГЕРБ, само че пък артистът получил оттова три преференции, за което благодари.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР