Големият ни актьор Христо Мутафчиев показа, че е джентълмен и

...
Големият ни актьор Христо Мутафчиев показа, че е джентълмен и
Коментари Харесай

Жена блъска Мутафчиев, той й се извинява с писмо и я кани на театър

Големият ни артист Христо Мутафчиев сподели, че е благородник и след неприятна преживелица с жена й се извини, като... я предложения на спектакъл.

" Миналата седмица бях на зрелище на студентите от НАТФИЗ. На излизане от академията една жена по този начин ме блъсна по тротоара, че изревах, скарах й се, а най-вероятно съм споделил и нещо жестоко. И ето тази жена ме намерила, изпратила ми писмо и мартеничка, извинява се и твърди, че се усеща засрамена, даже смазана от обстановката. И се замислих какви хора има. Истината е, че аз би трябвало да й се извиня, тъй като грубият бях аз.

Обаче й благодаря за възпитанието. Та някои запознанства стартират по този метод в живота, с уроци ", показа шефът на Съюза на българските актьори. По-късно джентълментът Мутафчиев също изпратил писмо до новата си другарка с подпис и новата си книга. " Предложих й и да пристигна на спектакъл. Сама да избере постановката. Много се веселя, че към този момент имам нов другар в нейно лице ", благополучен е Мутафчиев.

Според него освен на 8 март би трябвало да почитаме дамите до себе си, а да сме им признателни всеки един ден. " Аз на обичаните си същества от женски пол всеки ден благодаря. Благодаря и на Господ, че още съм жив, веселя се на живота и създавам ", приключи Мутафчиев. От години артистът живее с хубавата Елица, с която се срещнали като на смешка. Баща й, който е оператор, прошепнал на Христо, че има хубава дъщеря. Двамата се харесали. Разстоянието София - Варна не било съдбовно, тъй като дневно си изпращали десетки есемеси. Последният подобен бил с предложение за брак. Оженили се във Варна. Двамата към този момент имат две деца, а при последното вървене до Израел татуирали имената си на ръцете - техните и на децата им. " Така се обричаме за цялостен живот ", счита щастливият Христо Мутафчиев, представен от България Днес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР