Големият момент идва! Съвсем скоро най-голямата звезда на българския спорт

...
Големият момент идва! Съвсем скоро най-голямата звезда на българския спорт
Коментари Харесай

Пригответе се! Кога чакаме Гришо на корта в Бризбейн?

Големият миг идва! Съвсем скоро най-голямата звезда на българския спорт сега Григор Димитров ще стартира с формалните мачове на сингъл за 2018 година Вече излезе графикът за мача на Спортист номер едно на България за 2017 година за втория кръг на шампионата в Бризбейн.

В него Гришо ще се изправи против представителя на домакините Джон Милман, а към този момент е ясно към какъв час ще започва мачът им в четвъртък. Битката е част от вечерната сесия на централния корт, носещ името на Пат Рафтър.

Двубоят на Димитров и Милман е втори от въпросната сесия, която започва не по-рано от 11:00 часа българско време. Това значи, че двамата ще се появят на корта не по-рано от 13:00 часа наше време. Но всичко зависи от дуела преди техния.

Българинът до момента се е срещал единствено един път с австралийския си конкурент и не пази положителни мемоари. Битката сред тях е била на Чалънджър преди съвсем осем години, а тогава Милман побеждава. Сега обаче картината е напълно друга, Гришо е първи подложен, а австралиецът взе участие с уайлдкард.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР