Големият мач между световния шампион на WBA, WBО, IBF и

...
Големият мач между световния шампион на WBA, WBО, IBF и
Коментари Харесай

Местят боя на 12 декември между Кобрата и Джошуа извън Англия

Големият мач сред международния първенец на WBA, WBО, IBF и IBO Антъни Джошуа и Кубрат Пулев може да бъде изместен отвън Англия  заради новите ограничавания във Англия в битката против разпространяването на COVID-19. Това разгласи промоутърът Еди Хърн, представен от TheSun. Той се надяваше мачът на 12 декември да се играе пред дребна аудитория в лондонската зала “О2 Арена ”, само че след оповестяването на национална карантина той призна, че е доста евентуално да се премине към аварийния вид.

" Ще се опитаме да участват почитатели, което значи, че мачът може да се реалокира в чужбина ", разгласи Хърн след успеха на Александър Усик над Дерек Чироса в събота вечер. Една от повода е предстоящата загуба за първенеца от продажбата на билети в размер на 8 милиона паунда.

" Проблемът е, че никой в Англия не може да подсигурява, че през декември ще бъдат позволени фенове на спортни прояви. Да не приказваме за януари или февруари. Хората сигурно няма да си купят билети за събитие през април и май, защото не се знае какво ще бъде отворено и какво ще бъде разрешено ", добави английският промоутър.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР