Големият купон в рибен ресторант в Пловдив беше прекратен от

...
Големият купон в рибен ресторант в Пловдив беше прекратен от
Коментари Харесай

Прекратиха коронапартито с Милко Калайджиев, наказаха участниците ВИДЕО

Големият ваучър в рибен ресторант в Пловдив беше преустановен от полицията. 50 души бяха санкционирани за неспазване на противоепидемичните ограничения. Акт е отнесъл и притежателя на обекта.

Хората се събрали, с цел да честват рождения ден на притежателя на ресторанта, а специфичен посетител на празненството бил артистът Милко Калайдживев, написа. Патрул на полицията видял работещото заведение и изискал подкрепление от жандармерията.


Униформените дружно с инспектори на здравната ревизия прекратиха празненството. Част от гостите влезнали за малко в пререкания с управляващите. Всеки един от присъстващите е излязъл от заведението с санкция.

В момента полиция и представители на РЗИ пишат санкции за неспазване на епидимичните ограничения - неспазване на отдалеченост сред посетителите. Всички вероятни ходове към ресторанта са барикадирани от униформени. Клиенти и посетители на заведението излизат единствено, показвайки съставение им акт. Още екипи престигат пред ресторанта. Освен за наблюдаване за обстановката и да донесат още актове. Собственикът и управата на ресторанта не са излезнали да дадат коментар по случая.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР