Големият концерт на гръцката звезда Михалис Хаджиянис в зала 1

...
Големият концерт на гръцката звезда Михалис Хаджиянис в зала 1
Коментари Харесай

Концертът на Михалис Хаджиянис се мести за октомври

Големият концерт на гръцката звезда Михалис Хаджиянис в зала 1 на НДК ще бъде през есента, на 6 октомври 2018. Новата дата е дефинитивна и е препоръчана от НДК по отношение на промени, свързани с динамичността в календара на двореца, който съчетава доста разнообразни и комплицирани като организация събития. Възникналите условия не зависят по никакъв метод от артиста и уредниците.

На собствен ред, НДК сервира извинения на уредниците, изпълнителя и неговите почитатели, наблягайки, че високо прави оценка взаимната активност по реализиранто на концерта на Михалис Хаджиянис, както и партньорството с Keen Acts в реализирането на многочислени други прояви. От екипа на НДК се ангажират на 6 октомври да създадат всичко допустимо за приятното преживяване на почитателите на концерта на Михалис Хаджиянис в зала 1 на НДК.

В тази връзка уредниците от Keen Acts насочат своите откровени извинения към почитателите на изпълнителя и дават обещание шоуто през есента да бъде незабравимо прекарване. Всички закупени към този момент билети за концерта ще важат без презаверка.

Необходимата смяна ще отвори нова опция за уредниците да прибавят към вечерта една доста специфична изненада. Гръцкият артист към този момент познава публиката у нас и нейните желания и персонално твърди феновете си, че шоуто ще е неповторимо. Поп идолът показва своето страдание, че срещата с по този начин обичаните му почитатели ще се отсрочи още малко във времето и прибавя, че няма самообладание още веднъж да се допре до любовта им. На всички, които ще посетят грандиозното шоу, надареният реализатор дава обещание доста от най-обичаните си песни.

Михалис е най-успешният реализатор в южната ни съседка за първото десетилие на 21 век. През 2010 година артистът е подложен от FORBES на 22-ро място измежду най-влиятелните гърци. Освен отличен реализатор, той персонално е и създател на множеството си песни, измежду които емблематичната му балада „ De Fevgo " (Няма да си тръгна), както и шлагерите „ То Kalokairi Mou " (Моето лято), " An Mou Tilefonouses " (Ако ми беше звъннала), както и песни на други гръцки реализатори, измежду които Anna Vissi, Giorgos Dalaras, Pashalis Terzis, Natassa Theodoridou, Despina Olympiou.

Желаещите да върнат билетите си могат да го създадат посредством партньорската мрежа на „ Ивентим ". Сумата ще може да бъде възобновена в съответния обект, от който е взет билетът, до 01.05.2018 година

Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени персонално в централния офис, намиращ се на ул. 6-и септември 58 в София, като в границите на 7 работни дни всеки клиент ще получи назад цялостната сума. В случай на заплащане посредством натрапен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възобновена сумата, дружно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща незабавно при връщане на билетите в централния офис на „ Ивентим " на посочения нагоре адрес.

Билети за концерта на 06.10.2018 година се намират на цени от 40 до 100 лева онлайн, в мрежата на EVENTIM, в това число бензиностанции OMV и билетен Център НДК.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР