Големият извод за мен от тези местни избори е, че

...
Големият извод за мен от тези местни избори е, че
Коментари Харесай

Митов: Местните избори родиха нова сглобка – ПП-ДБ, „Възраждане“ и БСП

„ Големият извод за мен от тези локални избори е, че се роди нова сглобка – „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия гласоподаваха с ПП-ДБ. Наблюдавахме го на втория тур във Варна, в Ловеч и в София “. Това сподели в предаването „ Тази неделя “ Даниел Митов, народен представител от ГЕРБ.

Нямам лукса да си избера от други, това са хората, сподели още депутатът от ПП-ДБ

По думите му ГЕРБ изрично е спечелила на локалния избор, тъй като голям брой общини още веднъж ще се ръководят от представители на партията и повече от половината общински съветници в страната са от ГЕРБ.

Относно поддръжката за кабинета „ Денков “ той удостовери, че тя продължава да е под изискване и се крепи само на евроатлантизма – нещо, които сподели през вчерашния ден водачът на партията Бойко Борисов на Национално заседание във Велико Търново.

ГЕРБ ще ръководи още, дружно с ПП-ДБ

„ Г-н Борисов е безусловно прав като споделя, че единствената заварка сега е евроатлантизмът – нищо друго не ни сплотява. ГЕРБ е консервативна партия, държи на консервативните политики, изключително във връзка с бюджета и метода, по който се ръководят обществените финанси. А сегашният финансов министър (Асен Василев, ПП-ДБ) няма никакви планове да се преценява с сходни консервативни политики, той си е ляв изначално “, съобщи Митов.

Не виждам в тази трансформирала се в цинизъм дума нищо рационално, посочи той

Той разгласи още,че огромният крайъгълен камък за отношението на ГЕРБ към взаимното ръководство с ПП-ДБ ще бъдат дебатите към бюджета. Митов подсети, че ГЕРБ е против повдигането на налози и също, че в предизборната акция Асен Василев даде обещание, че няма да подвига налозите.

Асен Василев чака той да влезе в Народното събрание на 22 ноември

„ Според мен с този финансов министър ние в еврозоната не можем да влезем. Бюджетният недостиг непрестанно пораства и това е огромен проблем, плюс това сега се чуди от кое място да събира пари – ще полза билкарите, гъбарите, бакшишите “, разяснява още депутатът от ГЕРБ.

Гледайте повече във видеото!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР