Големият град зове с пълна сила Сузанита, която напуска Пловдив,

...
Големият град зове с пълна сила Сузанита, която напуска Пловдив,
Коментари Харесай

Изненада! Сузанита напуска родния Пловдив и се мести на друго място

Големият град зове с цялостна мощ Сузанита, която напуща Пловдив, с цел да се опита от всички благоприятни условия, които предлага София. Слуховете, че майката на младата певица е заживяла на село и най-вероятно дъщеря ѝ ще я последва там, се оказаха следващата подправена вест, пишат от " България Днес ". Пред вестника дъщерята на Орхан Мурад опроверга медийните изявления.

" Не единствено че няма да се местим на село, само че й най-вероятно напълно скоро ще заживеем в София. Ще бъде доста по-удобно, имайки поради, че всички музикални студия са там, работата ми зависи от това. Сега се постанова съвсем всеки ден да пътувам от Пловдив " - споделя певицата.

Виж още: Диона сподели новите си прелести, отговори на шеговит коментар за модификацията

Клюките се появиха след коментар на Шенай в обществените мрежи, в който тя твърди, че зарязва градската среда и ѝ следва селски живот. Дъщеря ѝ е безапелационна, че това е единствено смешка и майка й ще живее с нея в столицата, писа " България Днес ".

" Нямам нищо срещу селото, несъмнено, само че сега не е времето за живот там " - споделя Сузито. Тя добавя, че през летните месеци се е отдала извънредно на работата си. Сузанита приготвя няколко нови плана, по които към този момент работи. Наскоро певицата пусна следващата предизвикателна фотосесия в мрежата, с която нагорещи пристрастеностите измежду почитателите. Междувременно звездата скоро ще изненада почитателите си с нещо ново и доста забавно.

Виж още: Марешка Бардем с противен случай по време на маратон, на крачка от болничното заведение

Изображение: https://www.instagram.com/mvradova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР