Големият герой на Локомотив София в четвъртфинала за Sesame Купа

...
Големият герой на Локомотив София в четвъртфинала за Sesame Купа
Коментари Харесай

Райнов: Доволен съм, но златната резерва не ми звучи добре

Големият воин на Локомотив София в четвъртфинала за Sesame Купа на България против Славия бе Мартин Райнов. Халфът се разписа в последните секунди на мача и прати своя тим в идващия стадий. 

" Доволен съм, само че " златната запаса "  не ми звучи доста добре. Доволен съм, че победихме и продължаваме напред. Не съм гледал анулирания гол. Мачът беше равносилен откъм обстановки. Те играха по-добре с топката. В тези мачове е значимо кой продължава ", стартира Райнов. 

" Стандартна обстановка във футбола. Топката пристигна при мен на втора греда и гол. Мисля, че няма да има огромни празненства, защото в събота имаме различен мач. Има време за празненства ", сподели той. 

" Нека да изчакаме да забележим другите мачове и който ни се падне. Ще се опитаме, нямаме какво да губим. Ще се насладим на двата полуфинала и в случай че заслужаваме, да продължим напред ". 

" Със сигурност ще има сантимент в мача с Левски, тъй като се завръщам на " Георги Аспарухов ". На " Герена " мъчно се играе. Левски са доста добър тим ", сподели Райнов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР