Големият финал на екстремното риалити по bTV ще бъде на

...
Големият финал на екстремното риалити по bTV ще бъде на
Коментари Харесай

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Големият край на рисковото риалити по bTV ще бъде на 16 май
Снимките на седмия сезон на Survivor, оригиналът в жанра приключенско риалити по bTV, завършиха. Участниците, които оцеляха до този миг, се прибраха от екзотичната Доминикана назад в България. Веднага след кацането си у нас множеството от тях съумяха да прегърнат околните си, с които бяха разграничени месеци наред.

Край крайбрежията на Карибско море всички претърпяха приключението на живота си, преоткриха себе си след конфликта с незнайното, пребориха се с най-големите си страхове и култивираха в себе си голямо самообладание и мощ. След дълги дни на изолираност, тежки физически борби и душевен тествания, в този момент сървайвърите ще би трябвало да се приспособяват още веднъж към цивилизацията, която не е белязана от непрекъснатата липса на храна и не е разтърсвана от тропически стихии.  

Когато през февруари към Доминикана отпътуваха двадесет смели, решени на всичко мъже и дами, а по-късно към тях се причислиха още четирима амбициозни играчи, никой не подозираше какво тъкмо ги чака. Всеки един от тях трябваше да се приспособи към рисковите условия и да изкове лична тактика за оцеляване, да влезе в непредвидена коалиция и да се изправи в борба, с цел да се придвижи оптимално близо към задачата.

Кой е изиграл най-добре ходовете си ще стане ясно на 16 май, когато е огромният край на Survivor по bTV. Победителят ще бъде определен от жури, формирано от към този момент отпаднали участници. Членовете му ще би трябвало да решат кой от съперниците им е посочил сложни качества като устойчива душeвност, физическа мощ, съобразителност, комуникативност и стратегическо мислене, и е съумял да надиграе и да надхитри противниците си. Само един ще бъде заслужен за купата „ Последният оживял “ и премията от 150 000 лв..

Преди обаче да схванат името му, феновете на bTV ще станат очевидци на следващата серия от обрати и инфарктни моменти. В идващите епизоди на Survivor напрежението ще доближи кулминационната точка си, до момента в който участниците се прегрупират към непробиваемата за момента синя коалиция или се пробват да я разбият.   

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР