Големият фаворит за спечелването на Световното първенство в Русия -

...
Големият фаворит за спечелването на Световното първенство в Русия -
Коментари Харесай

Бразилия започва пътя си в Русия от Ростов на Дон

Големият любимец за спечелването на Световното състезание в Русия - Бразилия излиза довечера, в 21:00 часа, против Швейцария в мач от Група " Е " на Мондиал 2018.

" Кариоките " се класираха безапелационно за шампионата, завършвайки на 1-о място в зона Южна Америка, като позволиха единствено 1 загуба и изпревариха с цели 10 точки втория Уругвай. Доброто показване на отбора продължи и в контролите преди международното, в които бяха записани 5 победи и 1 реми. Именно това е и повода за фаворизирането на кариоките.

Отборът на Швейцария обаче по никакъв начин не трябва да бъде подценяван. " Кръстоносците " се класираха на 7-оти си Световно състезание, само че всякога, когато вземат участие, те излизат от групата си. Макар и без толкоз звезди, селекционерът Владимир Петкович разполага с много порядъчен състав с играчи, които се подвизават в тимове от огромните европейски шампионати. Големите звезди в отбора са Джердан Шакири, Стефан Лихтщайнер, Гранит Джака и Валон Бехрами, които ще би трябвало да поведат отбора напред.

Бразилия обичайно стартира мощно участията си на международни шампионати. Южноамериканците нямат загуба в откриващия си мач от 1934 година насам, като са записали 16 победи в общо 20 срещи. Освен това отборът се намира в серия от 17 следващи мача без загуба на международни финали и се надяват положителната форма да бъде продължена и през днешния ден.

 Бразилия излиза с трима нападатели в първия си мач от Мондиал 2018
Бразилия излиза с трима нападатели в първия си мач от Мондиал 2018

На вратата за Селесао ще стартира Алисон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР